Hamis Fogak,Héjak Snap Fogak,Egy Méret, a Legkényelmesebb Fogsor, hogy a Fehér Foga Gyönyörű Neatr (2db)

Hamis Fogak,Héjak Snap Fogak,Egy Méret, a Legkényelmesebb Fogsor, hogy a Fehér Foga Gyönyörű Neatr (2db)

HUF 4048.65

Összeg

????Kifejezetten kozmetikai fogak furnér top & alsó egység dolgozik deformitás fogak, így a festett, vagy hiányzó fogak borított szép, mosolyogva, magabiztosan. ????A mérete állítható után üzembe bolling vizet, mielőtt használja , amely lehetővé teszi, hogy illik a legtöbb ember, nagyon könnyű használni, hogy a mosoly azonnal. ????A teljes körű kozmetikai fogak kiváló eszköz a fogfehérítés a szájápolás .Melegen üdvözlöm, hogy egy Ideiglenes Mosoly Comfort Fit.Megtakarítás kerülni, hogy a fogfehérítés hatékony, okos mosolya intelligens élet !. ????Ez egy nagyszerű alternatíva, hogy drága fogszabályzót.Gyönyörű fogsor fogai furnér, a természetes fogak színét, ettől sokkal magabiztosan mosolyogsz, miközben beszél együtt szeretteivel/barátok. ????Megjegyzés biztonsági figyelmeztetés a hamis foga van, hogy segítsen azonnal javítsa a megjelenését, Kérjük, legyen óvatos, ne használja ezt a terméket gyakorlása során, a dohányzás, vagy az ivóvíz forró italok, ugyanakkor az időtartam minden viselni nem haladhatja meg a 8 órát.Üdv vásárolni : Hamis Fogak Mosolyt, Gyönyörű Harapós Pillanatot Héjak Fogsor Socket-Tökéletes Fogai Fogszabályzód, Fogfehérítés Csere nincs Fájdalom, Nincs Lövés Nem Fúrás Fixs Mosoly Perc(Két) Specifikáció : Termék Neve : Fogak Fedél Anyaga : Műanyag Szín : Fehér Súly : 10g Jellemzők : 1.Egy különleges, egyedi dolgozik, hogy álruhában görbe, festett, eltűnt, gapped fogak, a tökéletes mosoly fogad. 2.Ez úgy néz ki, mint a természetes fogak, valamint széles választéka árnyalatok állnak rendelkezésre, hogy válasszon.Megjegyzés : Ha elégedetlen a roham, akkor egyszerűen remold, ahányszor csak akarod.Ahhoz, hogy ez a termék erős maradni a szád, egy személy kell, hogy egy meglévő fogak szerkezetét Ez a termék nem egy "protézis" vagy "fogászati készülék." Ez a jogcím csak, hogy fokozza a megjelenés Csomag Tartalmazza : [IITaozi Minőségbiztosítási] Mi teljes körű értékesítés utáni szolgáltatás.Ha bármilyen kérdése vagy problémája kapcsolatban, hogy a termék a vásárlás napjától, kérem, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.Mi mindent megteszünk, de azonnal reagálni, hogy 24 órán belül kielégíteni ügyfeleink.


További információ

Product Name:
Teeth Cover
Material:
Plastic
Color:
White
Weight:
10g
Features:
1.A special custom made works to disguise crooked, stained, missing and gapped teeth, the perfect smile teeth. :
2.It is designed to look like a natural set of teeth, and a wide selection of shades are available to choose from. :
Note:
If you are unhappy with the fit, you can simply remold as many times as you want. In order for this product to stay firm in the mouth, a person needs to have some existing tooth structure This product is not a denture or dental device. This item is intended only to enhance your appearance :
Package Included:
[IITaozi Quality Assurance] We provide complete after-sales service. If you have any questions or problems regarding the product from the date of purchase, please do not hesitate to contact us at any time. We will do our best and respond promptly within 24 hours to satisfy our customers. :

A kategória legjobb ajánlatai