Cortex Három Sort, majd Négy Sor Fájl Birtokosai Asztali Tároló Doboz A4-es Adatok Keret Könyvespolc Barna, Fekete (Szín : A1, Méret : Négy Sor)

Cortex Három Sort, majd Négy Sor Fájl Birtokosai Asztali Tároló Doboz A4-es Adatok Keret Könyvespolc Barna, Fekete (Szín : A1, Méret

HUF 7600.50

Összeg

1 három magazin mappák : szerelési méret 27*27*34.5 cm-es, 3 rekesz, könnyen gyűjtemény, válogatás, nagy vagy kis fájlok, például könyvek, magazinok, papírt vagy mappákat. 2. Cserélhető mappa : levehető design könnyen összeszerelhető, stabil szerkezetű.Először helyezze be az oldalsó panel a nyílásba, majd csatlakoztassa a hátsó panelen, hogy biztonságosan rögzítse a fájl tulajdonosának.Ha nem használja, akkor ne szerelje szét, a tárolás. 3. Szép Desktop Manager : Nagy mappák van elég hely, hogy tartsa a könyveket, laptopok, mappák, vagy más, az asztalon.Javítja a dokumentum érdekében, takarítson meg időt töltött keres fájlokat, valamint a hatékonyság növelése. 4. Többfunkciós műanyag tároló doboz : egyszerű stílus, üreges kialakítása, amely alkalmas a gyűjtemény osztályozása különböző dokumentumok az irodában, iskolában vagy otthon.Azt is fel lehet használni a könyvesboltokban, vagy magazinokat, hogy álljon a könyvesboltokban. 5. Anyag : A külső anyaga bőr, finom, sima.A belső flanel az vízhatlan jobb dokumentumok tárolása.Szín : fekete, brown Specifications : három sor, négy rows Material : leather Size : 27*27*34.5 cm-es, 35*27*34.5 cm-es.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai