Teerwere Tálca Szervező Iroda Tároló Gyermekek Tároló Doboz Tároló Doboz Hordozható Rövidáru Tároló Doboz irodaszerek Irodai Fájlt Tároló Tálca Manager (Szín : Rózsaszín, Méret : L)

Teerwere Tálca Szervező Iroda Tároló Gyermekek Tároló Doboz Tároló Doboz Hordozható Rövidáru Tároló Doboz irodaszerek Irodai Fájlt

HUF 8424.00

Összeg

A tervezés gyakorlati, tömör, kényelmes, minőségbiztosítási a legjobb választás az irodai adatok tárolására, valamint a szállító kapacitás erősebb.Tökéletes tárolási megoldást, az bárhol,lehetővé teszi, hogy könnyedén megtekintheti mindent.A termék használható irodák,szállodák,itthon pedig más helyeken is használható megnyitó,munkavállalói juttatások.Magas minőségű anyagok,vízálló, szennyeződés-taszító,több terek, a tartósság,mindenféle fájlokat, vagy véletlenszerűen elhelyezett hogy segítsen megszervezni asztali, majd megtakarítani.A termék tartalmaz 1 tároló doboz,műanyag,klasszikus, elegáns.A fülke tetején a funkcionális asztali jegyzettömb tudja tartani a kis dolgokat, mint a sticky notes, meg toll,A notebook tálca alján lehet tartani, dokumentumok, újságok, könyvek, levelek, stb.A termék tartalmaz 1 tároló doboz,műanyag,klasszikus, elegáns.1. Igazi felvétel,színes lehet a fény, mi a különbség a monitor. 2. Kérem, engedje meg, 0,5 cm eltérés a kézi mérés.3. Az eladó a termék tartalmaz 1 tároló doboz,egyéb kiegészítők fotózásra nem elkelt!.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai