TBGTBS Tűzifa Forgalmazó Kézi Balta Ék, Kézzel készített Gyors, Kényelmes, Dupla Penge Gyújtós Fa Splitter Megosztási Eszköz (Szín : Egy)

TBGTBS Tűzifa Forgalmazó Kézi Balta Ék, Kézzel készített Gyors, Kényelmes, Dupla Penge Gyújtós Fa Splitter Megosztási Eszköz (Szín

HUF 4806.00

Összeg

❥ Tűzifa Splitter, Világosabb, Élesebb Kézi Log Elosztó által Magas széntartalmú Acél, Gyors, Kényelmes, Dupla Penge Gyújtós Fa Splitter a öntöttvas 4lb Kalapács Haza, Kültéri Használatra. ❥ Biztonságos, Kényelmes Termelés Firewood The belső gyűrű tartja a napló a hely, amely megakadályozza, hogy az ujjak a közel egy mozgó penge, így biztonságosabb, mint a hagyományos.Ahhoz, hogy egy tökéletes darab fát, egy darab tűzifát a vas belül biztonsági gyűrű, lecsap a kalapács. Kutyák, macskák, magas széntartalmú Acél, Élesebb, Durable Our fa splitter pengék készülnek a magas széntartalmú acélból készült, amely élesebb, mint a hagyományos öntöttvas pengék.Vannak gyorsabb, többet munkaerő-megtakarítás, ugyanakkor ők is használható, hosszabb ideig. ❥ 4 LB öntöttvas Kalapács Included After sok tesztelés, a 4 KG kalapács a tökéletes méret a gyors, egyszerű, hatékony gyújtóst hasogat.A 4lb öntöttvas kalapács a dupla penge fa splitter a tökéletes kombináció. ❥ Kiegészítő Elhelyezése Lyuk Stabil Use There két kiegészítő rögzítő lyukak alján, a fa splitter gyűrű.Helyre lehet hozni a földre, a körmök annak érdekében, hogy stabilabb használja.Könnyű, Hordozható, Otthon Szabadtéri Use Our fa splitter pengék készülnek a magas széntartalmú acélból készült, valamint a környező gyűrű készült 20 acél.Vannak könnyebb, mint az öntöttvas, fa osztók.A környező gyűrű design nagyon hordozható alkalmas az otthoni, vagy outdoor kemping használata.Hogyan kell használni a tűzifa splitter1. A fa a penge a körben a fa splitter.2. Üss a kalapáccsal vagy egy darab fa.3. A nyomás az ütő fogja kényszeríteni a fát, hogy szét a megosztási penge.Fa splitter magasság : 13in Diameter fa splitter : 7.75 in Weight fa splitter : 4.6 kg/10lb Blade anyaga : Magas széntartalmú steel Wood splitter anyag : 20 Steel Hammer anyaga : Öntött iron Hammer súly : 1,8 kg/4lb.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai