Mibomffy Kézzel készített Kerámia Szalvéta Gyűrű Készlet 6 Rugalmas Szalvéta Gyűrű Újrafelhasználható Gyöngy Gyűrű Tassel Étkező Asztal Otthon Dekoráció, Családi Összejövetelek, Ünnepi Felek Ajándék (Sárga, 6)

Mibomffy Kézzel készített Kerámia Szalvéta Gyűrű Készlet 6 Rugalmas Szalvéta Gyűrű Újrafelhasználható Gyöngy Gyűrű Tassel Étkező Asztal

HUF 1370.25

Összeg

【FIX DÍSZÍTJÜK A SZALVÉTA】 Ezek a sárga szalvéta gyűrű alkalmas bármilyen színes, anyag, szalvéták, segít, hogy tartsa szalvéta tiszta asztalnál elkerülni fúj el.Minden gyöngy gyűrű jön bojtos, hogy a szalvéta több kecses; add, elegáns megjelenés, hogy az étkező asztal; hogy a sok különleges emlékek a vacsora alkalommal. 【ELŐNYEI KERÁMIA GYÖNGYÖK】 A kerámia szalvéta gyűrű egészséges, környezetbarát; nem fém, vagy fa, nem aggódni oxidáló vagy fekete lett.Ezek a fényes gyöngyök jól fejeztem be, nem károsítja a szalvétát; valamint kényelmes kézzel érzés, amikor megérintette.A pezsgő szín elindult, meleg légkör, a gyertyafényes vacsora pedig este asztal dekoráció. 【RUGALMAS BÁRMILYEN MÉRETŰ SZALVÉTA】A gyöngyök vannak összekötve, magas minőségű, rugalmas szál.Az átmérő a relaxációs 1 inch, miután stretching 2.36 inch, alkalmas a különböző vastagságú méretű szalvéta.Minden folyamat, kézzel készített, aprólékos kidolgozást, illetve kopásálló, hogy a vendégek egy kiváló szolgálatért. 【SZÉLES FELHASZNÁLÁSI】Ezek a szalvéta gyűrű bojtos is lehet díszíteni, ahova akarsz, például vázát, palackok, üvegek, poharak, gyertyatartók, asztali lámpa, virágok, tálcák, kés, villa, étkező székek, keretek, fal, fiók kezeli, valamint a kilincset.Egyezik a különböző stílusok, mint ősszel parasztház, bohém, rusztikus, hagyományos otthoni dekoráció. 【ÉDES AJÁNDÉK, HOGY A SZERELEM】A szalvéta gyűrű készlet 6 jön egy finom színes doboz, egy meleg ajándék a család, barátok, esküvők, születésnapok, házavató, fogadások, családi rendezvények, vacsorák, bulik, ünnepek, vagy bármilyen más alkalomra. - Termék Neve : kerámia szalvéta gyűrű bojtos;. - Anyaga : kerámia gyöngyök, poliészter bojt;. - Szín : sárga;. - A Csomag Tartalmazza : . * 6 vagy 12 db x szalvéta gyűrű bojtos;. * 1 x ajándék doboz;. - Megjegyzés : . * Ez a termék szalvéta gyűrű, nem beleértve a szalvétát. * Bojt lehet ívelt szállítás közben, ha ez megtörténik, kérlek, maradj még egy napot, majd egyenesen újra.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai