Fogászati Szekcionált Mátrixok, 2 féle Acél BILINCS Fogászati Kontúros Mátrixok Fogászati Ellátás Egyszerű, Helyezze be a Kórházba Fogak Kórházba Dentisit(B Típus)

Fogászati Szekcionált Mátrixok, 2 féle Acél BILINCS Fogászati Kontúros Mátrixok Fogászati Ellátás Egyszerű, Helyezze be a Kórházba

HUF 8815.50

Összeg

KÖNNYŰ beilleszteni : A különleges minták megkönnyíti, hogy helyezze be a bordák, kis fogak. 2 TÍPUSA van : Van 2 különböző típusú áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.NEM KELL FOGÓ : Könnyű, kényelmes, a fogorvos, hogy működik, csodálatos tartozék.ACÉL BILINCS : Nem könnyű megtörni, vagy deformáció, ellenállás 134℃ a magas hőmérséklet, nyomás.MEGBÍZHATÓ HASZNÁLATA : segít elkülöníteni a lyukat, majd erősítse a kötés hatása, megbízható használata.Szolgáltatás : 1. A különleges minták megkönnyíti, hogy helyezze be a bordák, kis fogak.2. Ez segít elkülöníteni a lyukat, majd erősítse a kötés hatása, megbízható használata.3. Nem kell fogó, könnyű, kényelmes, a fogorvos, hogy működik, csodálatos tartozék.4. Acél bilincs, nem könnyű megtörni, vagy deformáció, ellenállás 134℃ a magas hőmérséklet, nyomás.5. Van 2 különböző típusú áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Fogászati Matrices Material : Acél + Műanyag Választható Típus : A-Típus B-Típus Jellemzői : 1. Nem kell fogó 2. Ellenállás 134℃ a magas hőmérséklet Csomag Lista : 3 x Típusú Fogászati Matricesor2 x B Típusú Fogászati Matrices Note : Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.


További információ

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Dental Matrices
Material:
Steel + Plastic
Optional Type:
A Type, B Type
Features:
1. No need for pliers :
2. Resistance to 134℃ of high temperature :
Package List:
3 x A Type Dental Matricesor :
2 x B Type Dental Matrices :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

A kategória legjobb ajánlatai