Kompatibilis a Fosszilis Gen 5 Julianna Esetben, Blueshaw Minden-Körül Védő TPU Lökhárító Fedezze Képernyő Védő burkolata Kompatibilis a Fosszilis Julianna Hr Smartwatch (Fekete)

Kompatibilis a Fosszilis Gen 5 Julianna Esetben, Blueshaw Minden-Körül Védő TPU Lökhárító Fedezze Képernyő Védő burkolata Kompatibilis

HUF 943.65

Összeg

*Figyelem : Kérjük, lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK az első alkalom, hogy ha van hibás tételek; 30 nap után a vásárlás időpontját, mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos problémák CSERÉRE vagy a vételár visszatérítésére.Vigyázz, Kompatibilis : Ez az óra az esetben kompatibilis a Fosszilis Gen 5 Julianna. (Lökhárító esetben csak Az Esetben van TPU képernyővédő fólia).Kifejezetten a Fosszilis Gen 5 Julianna.Könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, szenzorok, illetve a Fosszilis Gen 5 Julianna funkciók. 360 fokos teljes védelem tartani az órát, a karcolásoktól. 99% - ban magas átláthatóságot biztosít jobb vizuális élményt. [Könnyű] : A helyzet olyan világos, hogy nem is érzi, hogy ez az óra, nem számol fel extra súlyt.Több szín a választani.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai