OBL Mitsubishi Eclipse Kereszt 18 2019-ig ABS Első Lökhárító Csúszás Protector Őr Trim Autó Tartozékok (Ezüst, Hátsó Lökhárító Kárpitok)

OBL Mitsubishi Eclipse Kereszt 18 2019-ig ABS Első Lökhárító Csúszás Protector Őr Trim Autó Tartozékok (Ezüst, Hátsó Lökhárító Kárpitok)

HUF 18360.00

Összeg

FELSZERELÉS : Illik Mitsubishi Eclipse Kereszt 2018-ig.Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell megfelelő vásárlás előtt.Más évben más modellek nem alkalmasak.ANYAG : Készült kiváló ABS műanyag ,ellenáll hatása, deformáció, fűtés, alacsony hőmérséklet, a hosszú távú használat.Meg lehet védeni az eleje az autó nem rozsdát, korróziót, vagy héja.FUNKCIÓ : Mitsubishi Eclipse Kereszt 2018 Tartozékok Lökhárító Védő Fedelet Berendezés.Megakadályozza, vakarja a kocsit, díszíteni a test, szépíteni a megjelenés, több luxus.TELEPÍTÉS : Csak telepíteni öntapadó szalag,kényelmes, egyszerű, pontos illeszkedést.NINCS FÚRÁS, VAGY VÁGÓ SZÜKSÉGES.A CSOMAG TARTALMAZZA : 1 db/készlet.Kínálunk a legjobb minőségű termékeket a Napfogyatkozás Kereszt 2018-ig. ABS Hátsó lökhárító fedezni Napfogyatkozás Kereszt 2018 Autó-styling Condition : 100% márka new Color : Ugyanaz, mint a képeken. ♥Mi az a modell, ez a termék alkalmas?➤Alkalmas Napfogyatkozás Kereszt 2018 Autó-stílus.Mert ugyanaz a modell autó lehet másképp előállított különböző országban.Kérjük, a része, az autó, mint a képen, vagy nem lesz jó, ha vannak különbségek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a vásárlás előtt, köszönöm! ♥Mi az anyag ezt a terméket?➤Készült kiváló ABS műanyag,ellenáll hatása, deformáció, fűtés, alacsony hőmérséklet, a hosszú távú használat.Szigorú gyári QC teszt, magas minőség garantált. ♥Mit jelent ez a termék?➤Ez a lökhárító trim betét védi a motort, az off-road elemek, mint út törmeléket, mint a papírokat, műanyag, törött szemüveg, kövek, stb. ♥Mit tartalmaz a csomag?➤A csomag tartalma 1 db/készlet.(Értékesített láttam, kérjük alkalmassági előtt figyelmesen vásárlás) Ez a tétel nem kerül a manuális telepítés.♥Ez a termék telepítési nehézkes?➤Könnyű telepítés a 3 M ragasztó egyszerű meghámozzuk, majd bottal, fúrás nélkül, vagy a szükséges eszközök. ♥Könnyű telepítés lépései a hivatkozás : 1. Tisztítsa meg a helyét a telepítés alkohollal, mielőtt folytatnánk.2. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a termék teljesen illik, mielőtt elkezdené a telepítést. 3. Távolítsa el a nagy szilárdságú kétoldalas ragasztó a hátán a lemez.Abban az esetben, ha a viszonylag alacsony hőmérséklet, a hő, a telepítés helyét, majd lemez egy hajszárító, vagy egy hő fegyvert alacsony beállítás.4. Óvatosan helyezze a készüléket a kívánt helyre, majd nyomja le, körülbelül 1-2 minutes5. A telepítés befejeződött. ◆Az elégedettség a legnagyobb aggodalomra ad okot.Kínálunk a legjobb minőségű termékeket a Napfogyatkozás Kereszt 2018-ig.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai