EMMA Szépség Gél lengyel, Tartós Köröm Színe, 12+ Ingyenes Képlet, - Ig Vegán & erőszak-Mentes, nem Tea, A Félsziget 0.44 fl. oz.

EMMA Szépség Gél lengyel, Tartós Köröm Színe, 12+ Ingyenes Képlet, - Ig Vegán & erőszak-Mentes, nem Tea, A Félsziget 0.44 fl.

HUF 1620.00

Összeg

Könnyű alkalmazás eltávolítása.Magas fényű, chip ellenálló, 21 nap marad a hatalom. 30-60 második kúra alatt LED fény nélkül, száraz idő szükséges. 12+ Ingyenes képlet, a PETA hiteles, kegyetlenség-ingyenes, vegán.Működik a természetes, mind a mesterséges körmök.Üveget kap funkciót a modern megjelenés, könnyű tartani. 44-es Uncia. "Az élet szüksége van Mani van & Pedi" EMMA V. S. G. P. áll a Nagyon Speciális Gél lengyel.Az időbeosztásod, mindig szökésben?Nem probléma.EMMA V. S. G. P. célja az volt, hogy lehet használni, mint egy rendszer 21+ nap viselni.Egyszerűen használja az EMMA-Gél Base Coat, kívánt Színű zakó, Felső Kabát együtt a Duett Multi-Gyógymód LED vagy ZSENI Újratölthető LED-es Lámpa.Meg akkor is, ha csak az eredményeket. 12+ Ingyenes Formula EMMA V. S. G. P. gél polírozó 12+ Ingyenes készült, anélkül, Toluol, Dibutyl Ftalát (DBP), Formaldehid, Formaldehid Gyanta, Kámfor, TPHP, Xilol, Etil-Tosylamide, MEHQ/HQ, Methylisothiazolinone, Parabének, Állati Eredetű Összetevőket, illetve Glutént.Megnyugodhat, EMMA a legbiztonságosabb gél lengyel meg lehet vásárolni, illetve használatát.Hogyan kell tárolni : Zselés körömlakkot, tapasztalatok változások vastagsága, színe, ha ki vannak téve a világos fény vagy hő, ezért a legjobb, hogy tárolja a zselés körömlakkot, hűvös, sötét területen.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai