Régi Horgolt MINTÁT, hogy - 8 Baba Ruhák Ruha, Kalap, Esernyő Alsószoknyát Bugyi. Ez egy minta, és/vagy a használati utasításban, hogy az elem csak.

Régi Horgolt MINTÁT, hogy - 8 Baba Ruhák Ruha, Kalap, Esernyő Alsószoknyát Bugyi. Ez egy minta, és/vagy a használati utasításban, hogy

HUF 3942.00

Összeg

Magas minőségű, klasszikus vagy antik out-of-print minta.Jön a savmentes archív minőségű lap védelmezője.Ingyenes minta tartalmazza az egyes érdekében.MINTA, hogy : Hurkolt 8 cm-es Baba Ruhák : Ruha, Kalap, Esernyő, Alsószoknya, meg Bugyi.Miss Empire State.Hogy Kötött-Cro-Sheen -, Acél-horgolótű No. 9. Minta horgolt ruhák csak, a babát nem tartalmazza. (2450) Minden Évjárat Haza Művészeti minta jön egy savmentes archív minőségű lap protector készen kell helyezni a kötőanyag.További ingyenes Vintage Haza Művészeti minta (a választás) tartalmaz minden rendben.Ez a minta egy tiszta, felújított, nyomtassa ki az exkluzív kollekció Vintage Haza, Művészeti, szerzői jog által védett.Még egyszer, ez NEM a kész elemet, de egy mintát, hogy egy elem.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai