TOMALL 2db Univerzális Szellőző Autó Motorháztető, Lökhárító, Sárvédő Auto Sport Racing Levegő Áramlását Bevitel Rács Takarja Dekoráció Vízálló DIY Alkalmas Autó, Tehergépkocsi TEREPJÁRÓ (Fényes)

TOMALL 2db Univerzális Szellőző Autó Motorháztető, Lökhárító, Sárvédő Auto Sport Racing Levegő Áramlását Bevitel Rács Takarja Dekoráció

HUF 2158.65

Összeg

✔Minőségi Anyag - Ez a cápa gill szimuláció légi outlet készült kiváló minőségű ABS műanyag, ellenáll a hideg, magas hőmérséklet, nagyon tartós, könnyű súly, nem könnyű feltörni a korban, megbízható minőségű, hosszú élettartam. ✔Személyre szabott Dekoráció - Divatos cápa gill tervezési minta, gyönyörű megjelenésű, játszani egy dekoratív szerepet, hogy az autó nézd dinamikusabb, valamint kiterjed a meglévő karcolások.Nyújt tökéletes dekoráció, védelme, a kocsi, a kocsi egy személyre szabott megjelenés. ✔Univerzális - Ez a cápa gill szimuláció légi outlet alkalmas a legtöbb autók, járművek, így beilleszthető a legtöbb része az autó felületre, mint például a motorháztető, lökhárító, hátsó csomagtartó, ajtó, stb.Növelheti, hogy mások benyomás, az autó pedig vonzza a mások figyelmét. ✔Könnyen Telepíthető - Nem kell fúrni, vagy vágott.A termék származik, erős kétoldalas szalag, amelyhez kapcsolódik közvetlenül, illetve könnyen telepíthető.A kétoldalas szalag a hátsó közvetlenül szakadt meg ragasztott.Alkalmas bármilyen sík felületre, mint például a motorháztető, tető, test, stb. ✔Gyere Venni - A csomag tartalmaz 1 cápa levegő kilépő.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor forduljon hozzánk e-mailben fogjuk megoldani a problémát. ★ CÁPA LEVEGŐ KILÉPŐ ★ CSOMAG tartalma : 1 x Cápa Levegő Kilépő.JELLEMZŐK : * Ez a cápa gill szimuláció légi outlet készült ABS anyagból.Jó meleg vagy hideg ellenálló, erős, határozott, de nem degummed sokáig. * Ez a matrica alkalmas minden test dekoráció, de alkalmas bármilyen sík felületre, mint például a motorháztető, lökhárító, hátsó csomagtartó, ajtó, stb. ahhoz, hogy az autó nézd több jó. * Könnyen telepíthető, majd távolítsa el, anélkül, hogy bármilyen maradék pedig kár.SPECIFIKÁCIÓ : Anyag : ABS anyagból.Méret : 12.8 cm x 12.3 cm.Szín : Fekete, Ezüst, Fényes.Alkalmazás : Alkalmas bármilyen sík felületre, mint például a motorháztető, sárvédő,lökhárító, ajtók, stb.TIPPEK : ▶a beillesztés Előtt, győződjön meg arról, hogy az autó pormentes, száraz. ▶Viasz autó egy hét használat előtt a viasz, hogy a ragasztó nem ragadós. ▶Nem mossa az autót 24 óra használat után. ▶Kérjük, erősítse meg a beillesztés helyét, valamint a telepítés befejeződött, egy időben.Nem mozog, vagy tépd szét, majd újra alkalmazni beillesztése után, hogy megakadályozzák a második beillesztés, hogy instabil. ▶Tilos, hogy ki a nap, 48 óra után a telepítés, illetve a szélei nem lesz beteges, ha teljes mértékben betartják. ▶Télen, illetve hidegben, kérjük, használja a forró hajszárító, hogy a hő a ragasztó első, amely biztosítja, hogy a massza erősebb.MEGJEGYZÉS : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy eltérése 1-3 mm. 2. Ha bármilyen problémája van, kérjük, hagyj üzenetet, mi pedig majd megválaszolja a kérdést.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai