A levegő Száraz Modellező Agyagot 10.5 oz Ultra Light Magic Agyag DIY Készítő Tésztát Elsődleges Színeket a Gyerekek Művészet Kézműves Készlet (Krém)

A levegő Száraz Modellező Agyagot 10.5 oz Ultra Light Magic Agyag DIY Készítő Tésztát Elsődleges Színeket a Gyerekek Művészet Kézműves

HUF 2023.65

Összeg

♡ Jó bővíthetőség : Ez a varázslat clay egy puha érzést.Olyan, mint a hab.Nem ragad a kezébe.Nem esett törmelék, amikor nyújtás. ♡ Újdonság kézműves játék : Ez DIY mintázó agyag segíthetnek a szülők a tanárok fejlesztése, a kreatív gyerek.Jó választás, mint szülinapi ajándék vagy osztály oktatási segédeszköz.Ez is ruha a kézművesek, a kezdők, hogy a modellek kézműves. ♡ Ez az agyag általában 24-72 óra, hogy tartja az alakját.Ha bármilyen problémája érdekében, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi lesz boldog, ha úgy tetszik, ez az agyag, isten hozta, hogy a képek megosztása a mesterségek. ♡ Környezetbarát Anyag : Ez a levegő száraz agyag készült exkluzív formula, BPA Mentes nem tartalmaz, Pthalates.Ez igazolt az SGS/CTS/CE.Ez a biztonság a gyermekek, mind a felnőttek. ♡ 10.5 oz Elsődleges szín, agyag : A levegő száraz modellező agyagot van egy világos színű.Ez fogja a kezed, kézműves marad az eredeti szín hosszú idő.Úgy van ez, hogy keverje a különböző színek létrehozva újat.A levegő száraz agyag.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai