Ranvo Pet Hűtés Mat, Pet Alszik Pad Hordozható Ice Gél Autók Emelet Felnőttek számára, az Ágy Kanapé a Macska a Diákok(Szürke Görögdinnye)

Ranvo Pet Hűtés Mat, Pet Alszik Pad Hordozható Ice Gél Autók Emelet Felnőttek számára, az Ágy Kanapé a Macska a Diákok(Szürke Görögdinnye)

HUF 4777.65

Összeg

Készült hideg Oxford szövet + MŰANYAG + ice gél + szivacs, közepes tömeg, jól szellőző, kényelmes, hagyja, hogy a pet érzem magam.Lehet hajtani, a tanulók, valamint a felnőttek is alkalmas, amely hatékonyan csökkenti a nyári melegben pedig javítani irodai hatékonyság tanulni.Lehet helyezni közvetlenül a padlóra, a háziállatok aludni, vagy elhelyezni, kanapék, ágyak, autók, pázsit, strandok stb.Élvezze a közömbösség, puha tapintású, valamint élénk színek, nem lesz menőbb, ha a párna kerül a légkondicionált környezetet.Elfogadása egyedi csat design, ez is illeszkedik, ahogy tetszik, splicing szélesebb körű tevékenység, így a pet boldog szerte a forró nyári.Szolgáltatás : 1. Készült hideg Oxford szövet + MŰANYAG + ice gél + szivacs, közepes tömeg, jól szellőző, kényelmes, hagyja, hogy a pet érzem magam.2. Környezetbarát, könnyen tisztítható., nem kell víz, villany, vagy hűtő -, elnyeli a hőt a pet testét tartani őket hűvös.3. Lehet helyezni közvetlenül a padlóra, a háziállatok aludni, vagy elhelyezni, kanapék, ágyak, autók, pázsit, strandok stb.4. Lehet hajtani, a tanulók, valamint a felnőttek is alkalmas, amely hatékonyan csökkenti a nyári melegben pedig javítani irodai hatékonyság tanulni.5. Elfogadása egyedi csat design, ez is illeszkedik, ahogy tetszik, splicing szélesebb körű tevékenység, így a pet boldog szerte a forró nyári.Specifikáció : Elem Típus : Hűtő Mat Material : Oxford Szövet + MŰANYAG + Ice Gél + Sponge Size : Kb. 36.5x36.5x1cm/14.4x14.4x0.4in Recommended azzal : Egyetlen jég pad érvényesek, 0-2.5 kg (kutya, macska) Két jég párna alkalmazható 2.5-5 kg (kutya, macska) Három jég párna alkalmazandó 5-7.5 kg (kutya, macska) Négy jég párna alkalmazható 7.55-10kg (kutya, macska) Funkció : 1. Gyors hő dissipation2. Szelíd cooling3. Recycling4. Nem kell refrigerate5. Karcálló material6. hideg, tartós Csomag Lista : 1 x Hűtés Mat Note : Kérjük, hogy a hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.


További információ

Item Type:
 Cooling Mat
Material:
 Oxford Cloth + PVC + Ice Gel + Sponge
Size:
Approx. 36.5x36.5x1cm/14.4x14.4x0.4in
Recommended with:
Single ice pad are applicable for 0-2.5kg (cats, dogs) :
Two ice pads are applicable for 2.5-5kg (cats, dogs) :
Three ice pads are applicable for 5-7.5kg (cats, dogs) :
Four ice pads are applicable for 7.55-10kg (cats, dogs) :
Function:
1. Fast heat dissipation :
2. Gentle cooling :
3. Recycling :
4. No need to refrigerate :
5. Scratch resistant material :
6. cold and lasting :
Package List:
1 x Cooling Mat :
Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

A kategória legjobb ajánlatai